Malatyalılar Haliç'te Buluştu

Eyüp Belediyesi, Haliç Etkinlik Alanı’nda da Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Derneklerle birlikte yürütülen programda son olarak Malatyalılar, Haliç Etkinlik Alanı’nda buluştu.

Haliç kıyısındaki alanda stantlar kuran hemşehri dernekleri memleketlerinin yöresel ürünlerini, kültürlerini sergileyen yiyecek bölümleri ve satış reyonlarıyla dikkat çekiyor. Her kesimden vatandaşların büyük katılım sağladığı organizasyon Ramazan daha bir farklı ve anlamlı geçiyor. Haliç Etkinlik Alanı’nda son olarak Malatyalılar buluştu. Düzenlenen gecede, Eyüp Malatyalılar Derneği’nin iftar yemeğinin ardından kayısı diyarının ünlü sanatçıları bir konser verdiler. Malatya Dernek Başkanı Yüksel Gürsoy, Dernek Başkan Yardımcıları Abdullah Özatilla, Abuzer Kahraman, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek günün anlamına plaket takdim ettiler. Eyüplüler tarafından ilgi ile takip edilen etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek.