Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstiklal Marşı, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921 tarihinde kabulünün 97. yıl dönümünde, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un Edirnekapı'da bulunan kabri başında bir tören düzenlendi.

BAŞKAN REMZİ AYDIN DA KATILDI

Törene Başkan Remzi Aydın ile birlikte Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, 52. Motorlu Tümen Komutanı Tuğgeneral Özgür Tör, ilçe protokolü ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Tören İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Ardından Mehmet Akif Ersoy'un kabrine çiçek konuldu. Sonrasında ise Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi.

Tören sonunda ise öğrenciler İstiklal Marşı şairimizin kabrine çiçek bırakarak hep birlikte İstiklal Marşı okudular.