Mehmet Koçyiğit Dualarla Toprağa Verildi

Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Koçyiğit'in babası Mehmet Koçyiğit toprağa verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçeBaşkanı Süleyman Aykaç, Adem Koçyiğit ile ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi

Mehmet Koçyiğit geçtiğimiz gün geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Koçyiğit için dün Fatih Camii'nde ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazından sonra Mehmet Koçyiğit’in cenazesi toprağa verilmek üzere Kemerburgaz Mezarlığı’na getirildi.

Başkan Remzi Aydın, İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, belediye çalışanları, Koçyiğit ailesi mensupları ve Mehmet Koçyiğit’in çok sayıda seveni, merhumu son yolculuğuna uğurladı.

BAŞKAN AYDIN KOÇYİĞİT AİLESİNİN YANINDAYDI

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Koçyiğit ailesine başsağlığı diledi, Koçyiğit ailesinin evinde okutulan Mevlid-i Şerif’e katıldı.