Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler

Eyüp Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda farklı bir etkinliği vatandaşlarla buluşturuyor. 30 Ağustos’un yıldönümü öncesinde “Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler” konferansı ve özel bir fotoğraf sergisi Caferpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Büyük Zafer’in yıldönümü Eyüp’te farklı bir etkinlikle kutlanacak. Eyüp Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 28 Ağustos saat 19.30’daki etkinlikte “Milli Hakimiyet Bize Ne Söyler” sorusunun yanıtı bir konferans ile aranacak. Moderatörlüğünü Yusuf Dursun’un yapacağı konferansa konuşmacı olarak, Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi Tarih Kolu Başkanı Doç. Dr. Recep Çelik katılıyor. Caferpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek konferansın yanı sıra 1919 – 1922 yıllarından oluşan “Zafere Giden Yol” fotoğraf sergisi de sanatseverlerle buluşacak.