Minik öğrenciden Başkan Aydın'a Anlamlı Hediye

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Hacı Arif Bey İlkokulu’nda bir sınıfta ders verdi. Sınıftaki öğrencilerden Rümeysa Ayan, içinde Başkan Aydın’ın ailesi ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafın bulunduğu, kendi yaptığı çerçeveyi Başkan Aydın’a hediye etti.

Belediye Başkanı Remzi Aydın, Hacı Arif Bey İlkokulu 4 D sınıfında ‘Yerel Yönetimler’ ile ilgili ders verdi. Minik öğrencilerin ilgiyle dinlediği derste Başkan Remzi Aydın “Bizim İçin Çalışanlar: Belediyemiz ve faaliyetleri” konusunu anlattı. Başkan Aydın, öğrencilerin daha kolay anlayabilmeleri için belediyelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılan faaliyetler ile ilgili çizimler de yaptı.

Ders sonunda ise sınıfta bulunan Rümeysa Ayan isimli öğrenci, içinde Başkan Aydın’ın ailesi ile birlikte fotoğrafının bulunduğu ve kendi eliyle yaptığı bir çerçeveyi hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında duygulanan Başkan Remzi Aydın minik öğrenciye teşekkür etti.