21-26 Mart Orman Haftası, Eyüpsultan Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Eyüpsultan'ın çocukları fidan dikti.

Eyüpsultan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün sağladığı fidanlar, Özel Goncalar Anaokulu 5-6 yaş grubu öğrencileri tarafından dikildi.

Orman Haftası kapsamında, fidan dikimi etkinliğiyle çocuklara ağaçları ve ormanları korumanın ve onu yetiştirmenin önemini kavraması amaçlandı.

Çocuklar fidan dikerken keyifli anlar yaşadı.

"AĞAÇ DİKTİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Anaokulu öğrencilerinden Emir Demirel, “Ağaçlar ve ormanlar olmazsa dünya çöl olurdu” ifadelerine yer verirken, Melis Rana Bulut ise, “Ormanlar olmasaydı hayvanlar olmazdı. Ağaç diktiğim için çok mutluyum” dedi.

Okul öğretmenlerinden Esra Temur ise yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız burada çok mutlu, keyifli vakit geçirdiler. Ağaç dikmenin önemini ve ormanların yaşamımız açısından ne kadar değerli olduklarını öğrendiler. Çocuklarımıza bu imkanı veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a çok teşekkür ederim” dedi.