Muhtarlardan Başkan Aydın'a Ziyaret

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın her hafta Salı günleri belediyenin ek hizmet binasında Göktürk ve Kemerburgazlılarla buluşarak onların sorun ve isteklerini dinliyor.

Bu Salı eşi Tülay Aydın’la beraber vatandaşlarla buluşan Remzi Aydın halkın sorunları ve problemlerini dinleyerek çözüm için ilgili birimlere yönlendirdi. Göktürk, Kemerburgaz ve bölgedeki köy muhtarları da halk gününde Başkan Aydın’la buluşarak mahallelerindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Remzi Aydın Belediyemizde düzenlenen halk günlerinde vatandaşlar çözüm için sorunlarını dile getiren vatandaşlara hızlı bir şekilde dönüldüğünü belirterek “Vatandaşlarımız bir halk gününe katılarak var olan problemlerin takibini yapabilir” dedi. Halk günü sonrası Başkan Aydın, Göktürk’te inşaatı tamamlanmak üzere olan Göktürk İmam Hatip Ortaokulu’na giderek okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.