Naht Sergisi Açıldı

Naht Sanatı Sergisi, Eyüp Belediyesi ev sahipliğinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 100'den fazla eserin yer aldığı sergi, 8 Şubat'a kadar devam edecek.

İslamiyet'ten önce Orta Asya'da başlayan ve günümüze kadar ulaşan, ahşabın hat sanatıyla buluşmasından meydana gelen Naht Sanatı Sergisi, Eyüp Belediyesi ev sahipliğinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Naht sanatçısı Yalçın Akın'ın tarihi ahşaba işlediği birbirinden özel eserlerinin görücüye çıktığı sergiye Eyüplü sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Yaptığı eserleri ikinci kez Eyüp'te sergileme fırsatı bulan Akın, sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür etti.

100'den fazla eserin sunulduğu Naht Sergi, 8 Şubat Çarşamba gününe kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.