Nihat Hatipoğlu'ndan Eyüp Sultan'da Sohbet

Eyüp Belediyesi’nin, “Onbir Ayın Sultanı Ramazan” ayına özel hazırladığı programları her gün binlerce kişi takip etti.

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin mukaddes mekanı Eyüp’te yapmak, teraviyi Eyüp Sultan Camii’nde kılmak isteyen binlerce kişi buluştu ilçede.

Türkiye’nin dört bir yanından, hatta başka ülkelerden Eyüp Sultan’a gelen misafirler oruçlarını tarihi Cülus Yolu’nda açtılar. Belediyemizin Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinliği her akşam ilgi odağı oldu. 25 Temmuz Cuma akşamı Nihat Hatipoğlu sohbetiyle Eyüp Sultan’ı ziyarete gelenlerle buluştu.

Başkanımız Remzi Aydın, etkinlikte yaptığı konuşmada herkesin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi. Programa katılan Nihat Hatipoğlu’na teşekkür eden Zabıta Müdürümüz Cevdet Yıldız, ona çiçek takdim etti.