Eyüpsultan Tarihi Merkez Yönetim Projesi, ESTAM, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, esnaf

Eyüpsultan Tarihi Merkez Yönetim (ESTAM) Projesi saha çalışmaları devam ederken bir taraftan da esnaflarımız bilgilendiriliyor.

ESTAM, Eyüpsultan'ın tarihi dokusunu, kimliğini, kent estetiğini hak ettiği ışıltısına kavuşturuyor, ziyaretçi yönetimini ve ilçe ekonomisini canlandırıyor.

Alt yapı çalışmalarıyla, aydınlatma, temizlik zemin döşemelerinden kaynaklanan sorunlar giderilerek caddeler canlanıyor.

Eyüpsultan'a has desenlerle tasarlanan hediyelik eşyalar ilçe ekonomisine yeni bir renk ve soluk katıyor.

EYÜPSULTAN ESNAFI TEK TEK BİLGİLENDİRİLİYOR

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın birçok platformda anlattığı, kentimizin ve ilçemizin tarihi dokusu kadar modern ihtiyaçlarını da gözeten ESTAM esnafa yönelik çalışmalar yürütüyor.

Geçtiğimiz ay tamamlanan Esnaf Eğitim Programı'nın ardından, esnafımız sokak sokak ziyaret ediliyor, bilgilendiriliyor.

ESTAM kapsamında Nişanca/Akarçeşme esnafı ile yapılan toplantıda kent mobilyaları, sokak sağlıklaştırma, aydınlatma çalışmaları, alan destek çalışmaları ve Eyüpsultan için tasarlanan ürünler tanıtıldı.

Programın ardından esnafımıza hediyeler dağıtıldı.