Öğrencilerin Yanında Oldu

Çırçır Ortaokulu’nda trafonun patlaması sonucu çıkan yangının ardından Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, okula giderek olayla ilgili yetkililerden bilgi aldı

Eyüp- Çırçır Ortaokulu bodrum katındaki trafoda meydana gelen yangının okul görevlilerinin erken farketmesi sonucu önlenmesinin ardından Başkan Remzi Aydın, olay yerine giderek öğrencilerin ve velilerin yanında oldu.

Olayla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Aydın, “Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok geçmiş olsun. İlçe Milli Eğitim Müdürü ile istişare halindeyiz. Ayrıca trafo ile ilgili de BEDAŞ yetkilileriyle irtibat halindeyiz. Çok şükür görevliler yangını erken fark etmiş ve müdahale edilmiş” dedi.

İl meclis üyesiyken Çırçır Ortaokulu’nun yapımıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Başkan Aydın, patlamayla oluşan hasarın giderilmesiyle de yakından ilgileneceğini ifade etti.