Okul Müdüründen Nezaket Ziyareti

Halk Günü’nde Eyüplüler, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etmeye devam ediyorlar. Düzenlenen görüşmelere vatandaşların yanı sıra Başkan Aydın’a birçok kurum ve kuruluşun yetkili ya da temsilcilerinden de ziyarete gelenler oluyor.

Eyüp Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen Halk Günü’ne vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Başkan Remzi Aydın’ın bu haftaki ziyaretçileri arasında Güzeltepe Ortaokulu Müdürlüğü görevine atanan Nesrin Akın vardı. Okul Müdürü Akın, müdür yardımcıları ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Başkan Aydın’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonunda ise Müdür Akın, müdür yardımcıları ve okul aile birliği üyeleri, Başkan Aydın ile birlikte fotoğraf çektirdiler.