Özel Çocuklar Hediyelerle Mutlu Oldu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Sİlahtarağa İlk ve Ortaokulu bünyesinde yer alan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek hediye dağıttı.

Yoğun bir tempo ile çalışmalarını neredeyse aralıksız sürdüren Huzur Başkenti Eyüp’ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal faaliyetlere de büyük önem veriyor. Son olarak Sİlahtarağa İlk ve Ortaokulu bünyesinde yer alan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Aydın, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Burada eğitim gören özel çocuklara hediyeler dağıtan Başkan Aydın, “Bu çocuklarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Onları sevindirdik. Onların sevincine ortak olduk. Burada yapılan önemli bir çalışmayı yerinde de görmüş olduk. Öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.