Perşembe Belediye Başkanı'ndan Ziyaret

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Başkan Aydın, Perşembe Belediye Başkanı Bahtiyar’a, üzerinde Eyüp tasvirli gravür bulunan çini tabak hediye etti. Bahtiyar da Aydın’a Perşembe manzaralı bir resim ve iki ciltten oluşan İslam Alimleri kitabını hediye etti.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, dün akşam saatlerinde Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Aydın ve Bahtiyar ilçelerinde yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret sonunda ise Başkan Remzi Aydın, Perşembe Belediye Başkanı Bahtiyar’a, üzerinde Eyüp tasvirli gravür bulunan çini tabak hediye etti. Kemal Bahtiyar da Başkan Aydın’a Perşembe manzaralı bir resim ve iki ciltten oluşan İslam Alimleri kitabını hediye etti.