Personele Zaman Yönetimi eğitimi

Eyüpsultan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Hizmet içi Eğitim Programları kapsamında yönetici konumunda bulunan personele eğitim düzenlendi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın “Sürekli eğitim, sürekli yenileme” prensibi doğrultusunda düzenlenen eğitimde Prof. Dr. Tanıl Kılınç, yönetici konumundaki personele “Temel Yönetim Becerileri” konusunu anlattı.

EĞİTİMİN İÇERİĞİ

Eğitimlerde Yönetsel Eğitimler, Genel Eğitimler ve Mesleki Eğitimler ana başlıkları altında etkin ekip yönetimi, temel yönetim becerilerini geliştirme, değişim yönetimi, çatışma yönetimi, eğiticilerin eğitimi, inovasyon eğitimi, zaman yönetimi ve öfke kontrolü gibi konular aktarıldı.

Eğitimlerde, özellikle yönetici konumunda bulunan personelin bu yöndeki becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.