Personelimize Yeni Torba Yasa Eğitimi

Belediyemiz personeline yeni Torba Yasa ile ilgili eğitim verildi. İş ve Güvenlik Uzmanı, Baş Müfettiş İsa Karakaş’ın konuşmacı olarak katıldığı eğitime, Başkanımız Remzi Aydın, Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve Hukuk İşleri Müdürlüğü’müzde görev yapan avukatlar katıldı.

İsa Karakaş’ın konuyla ilgili bir sunum yaptığı eğitim programında, 11 Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren Torba Yasa’nın neleri kapsadığı, ne gibi yenilikler ve değişiklikler getirdiği masaya yatırıldı. İsa Karakaş, konuyla ilgili Belediyemiz çalışanlarının sorularını da cevaplandırdı.

Yeni Torba Yasa (6552 Sayılı Yasa) kapsamında Kasım'ın ilk haftası itibariyle vergi borcunu yapılandıranların sayısı 1 milyon 700 bin kişi olurken, bu sayının 1 Aralık'a kadar 2 milyona ulaşması bekleniyor. Yapılandırılan borç miktarı da yaklaşık 16.5 milyar lira oldu.