Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinçci mahallesi, pirinçci köyü, tapu, parsel, 2b

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pirinççi mahallesindeki tapu sorunu hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Remzi Aydın, Pirinççi mahallesindeki 309 ve 312 parsellerinin imara açılabileceğini vurgulayarak, vatandaşlara müjdeyi verdi.

Kasım ayı itibarıyla 309 ve 312 parsellerinin askısının kalkacağını müjdeleyen Başkan Aydın, şunları söyledi;

“Pirinççi köyünde 309-312 parseller dediğimiz alanlar için bir çalışma yapıldı. Şuanda askıda ancak Kasım ayı itibari ile askısı bitecek.

Çalışma neticesinde çok büyük bir alan ormandan çıkarıldı. İnşallah o tutanaklar kesinleştiği zaman da 2B alanları çıkacak buralar”

ÇOK ÖNEMLİ BİR ENGELİ AŞTIK”

Önümüzdeki yılın ortalarında ruhsatları vermeyi hedeflediklerini belirten Başkan Remzi Aydın, şu ifadeler ile devam etti;

“309 ve 312 parselden bahsediyorum, dolayısıyla bu askı da kesinleştikten sonra, 2B çıktıktan sonra da vatandaşımız tapularını alabilecek.

Ve akabinde biz de plan yapacağız ve imara açılacak. Doğal ve normal yerleşim sistemine geçecek.

Dolayısıyla çok önemli bir engeli aştığımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yılın en geç ortalarında vatandaşımıza, orada tapulu, imarlı inşaat ruhsatları vermeyi hedefliyoruz”