Rumeli Türkleri Haliç'te Buluştu

Eyüp Belediyesi tarafından Haliç Yaz Etkinlikleri Alanı’nda düzenlenen hemşehri dernekleri geceleri devam ediyor. Etkinlik alanın konuğu bu kez de Eyüp Rumeli Türkleri oldu.

Eyüp Rumeli Türkleri Derneği üyeleri Haliç Yaz Etkinlikleri alanında buluştu.Geceye, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da katıldı. Etkinlikte Eyüp Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Ayhan Uygur Başkan Aydın'a hazırlanan gece ve derneklerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket sundu.

“BİZ HEP BERABER TÜRKİYEYİZ”

Gecede bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın “Güzel bir gece. Gerçekten insanımızın Ramazan’a dair böyle etkinliklere ihtiyacı var. Biz de belediye olarak bunu karşılamaya çalışıyoruz. Yüreklerimiz de hep bir. Birlik beraberlik içerisinde, doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle biz hep beraber Türkiyeyiz” şeklinde konuştu.