Rumeli Türkleri Şehitlerimiz için mevlüt düzenlendi

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Şehit olan Murat Mertel Alibeyköy'de bulunan Rümeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Vakfında Murat Mertel ve Şehitlerimiz için mevlüt düzenlendi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç Gostivarlılar Derneği Başkanı Orhan Sipahi ve Yönetimi Katıldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın , "Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım. Rabbim bizi Başta Peygamber Efendimiz (Sav) olmak üzere, tüm şehitlerimizin şefaatine nail etsin inşallah, Bu vatan bizim, bir avuç çapulcuya bırakamayız. Bu vatan sahipsiz değil" diye konuştu. 9 gündür kendileriyle birlikte Demokrasi Nöbetini yürüten Eyüp'lülere teşekkür eden Belediye Başkanı Remzi Aydın"Cuntacılığa soyunup, darbecilikle yönetime gelmek istemek eşkıyalıktır. Gün birlik olma günüdür.Demokrasi nöbetimiz sürecektir" dedi.Darbe kalkışmasını canı pahasına göğüsleyen, polis, asker ve sivil şehitlere Allah'tan rahmet diledi.