Sait Başer'den Simurglu Öğretmenlere “Seyr-i Süluk” Semineri

Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sait Başer, Simurglu öğretmenelre seminer verdi.

Eyüpsultan'daki Bahariye Mevlevihanesi'nde gerçekleştirilen seminer, Simurg Kılavuz Akademi yöneticisi Mevlüt Özdemir'in takdimiyle başladı.

Söz aldıktan sonra Simurg felsefesinden, Seyr-i Süluk anlayışına; doğru eğitmenlikten, sosyal kavramlara birçok konuya değinen Sait Başer; Eyüpsultan Belediyesi'nin Simurg projesinin onu ne kadar etkilediğinden bahsetti.

SAİT BAŞER: EYÜPSULTAN BELEDİYESİNE YAKIŞIR BİR İSİM

“Simurg adını duyduğumda, felsefesi ile ilintili olarak bu adın verildiğini bilmiyordum. Öğrendikten sonra takdir ettim, gerçekten Eyüpsultan Belediyesi'ne yakışır münhasırlıkta bir isim olmuş” şeklinde konuşan Sait Başer, Simurg sisteminin başarılı olacağına inandığını söyledi.