Şehidimizi Ebediyete Uğurladık

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı binasına Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında gerçekleştirdiği hava saldırısında şehit olan Erol İnce (48), ebedi aleme uğurlandı. İki çocuk babası olan şehit Özel Harekat Polisi için Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı.

Şehit Özel Harekat Polisi Erol İnce için dün ikindi namazını müteakiben Eyüp Sultan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ile şehidin silah arkadaşları, polis teşkilatı mensupları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit İnce'nin Türk bayrağına sarılı naaşı namaz öncesi omuzlar üzerinde ve tekbirler eşliğinde musalla taşına getirildi. Bu arada 11. Cumhurbaşkanı Gül, Vali Şahin, Kaymakam Dölek, Başkan Remzi Aydın ve İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, şehidin annesi Gülşen, eşi Seher ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

Kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazında şehit İnce'nin 14 yaşındaki oğlu Ahmet ve 9 yaşındaki oğlu Arda, 11. Cumhurbaşkanı Gül ve Başkan Aydın'ın yanında saf tuttu.

Törende konuşan 11. Cumhurbaşkanı Gül, memleket karanlık günlere düşmesin diye kahraman polislerin canlarını feda ettiğini belirterek, vatan için, milet için şehit olduklarını söyledi. Son birkaç gündür Türkiye'nin bazı yerlerinde şehit cenazelerinin söz konusu olduğunu ifade eden Gül, “Acı bütün Türk milletinin acısıdır, hiç arzu etmediğimiz olaylar yaşandı. Allah hepsinin mekanını cennet etsin, başka acılar yaşatmasın bu memlekete. Bütün ailesine, silah arkadaşlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum." dedi.

Cenaze namazının ardından İnce'nin naaşı tekbirler ve “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları eşliğinde cenaze arabasına taşındı. Erol İnce, Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verildi.