Sevgi ve Kardeşliğe Pedal Çevirecekler

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın makamında Sevgi Çınarı Derneği Başkanı İsmail Pakyürek ve Bisiklet Federasyonu İl temsilcisi Suna Akyüz`ü ağırladı. Pakyürek ve Akyüz,Başkan Aydın’ı düzenlenecek olan “6. Enver Kurtulmuş Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu”na davet ettiler.

Eyüp Belediyesi, Sevgi Çınarı Derneği ve Bisiklet Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından organize edilen“6. Enver Kurtulmuş Sevgi ve Kardeşlik Bisiklet Turu” Pazar günü Osmanlı parkında gerçekleştirilecek. Sabah 08 30 da başlayacak olan bisiklet turu saat 11.00 Osmanlı Parkı’nda son bulacak. Ziyarette Başkan Remzi Aydın spora verdiği önemi belirterek, Eyüp Belediyesi olarak bu tür organizasyonlara her zaman tam destek verdiklerini kaydetti.