STK Temsilcilerinden Ziyaret

ÖNSİAD ÖNDER Sanayici İş Adamları Derneği ile Amasya Göynücek İlçesi Karayakup Köyü Derneği heyetleri Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı makamında ziyaret etti.

ÖNSİAD ÖNDER Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Erdoğmuş ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ile Emniyettepe Mahallesi'nde faaliyet gösteren Amasya Göynücek İlçesi Karayakup Köyü Dernek Başkanı Mehmet Demir ve dernek yönetim kurulu üyeleri Başkan Remzi Aydın'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Aydın, her iki heyetle ayrı ayrı görüşürken derneklerin faaliyetleri ve yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgi aldı. Başkan Aydın her iki heyeti de yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı tebrik ederken, iş birliği yapılabilecek konuları da görüştü.