Sultangazi, Komşu Belediyeleri Yeni Binasında Ağırladı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, komşu ilçe belediye başkanlarını yeni belediye hizmet binasında ağırladı.

Altunay’ın evsahipliğinde yapılan toplantıya, Başkanımız Remzi Aydın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Dr. Selim Temurci ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay toplantıda, ilçeye yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca belediye başkanları, bölge sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Toplantının ardından Başkan Altunay konuk ilçe belediye başkanlarına Belediye Hizmet Binası’nı gezdirerek bilgi verdi.