Temiz Okullar, Sağlıklı Nesiller

Belediyemiz okullar açılmadan Eyüp’teki tüm okulların temizlik, bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Fenişleri Müdürlüğü ekiplerimizin okulların bakım onarım ve boya çalışmaları tamamlandı.

Temizlik Müdürlüğümüze bağlı ekipler bir haftadır ilçedeki okullarımızı temizlik çalışmalarını yürütüyorlar. Temizlik çalışmaları bu haftasonu da devam edecek.

Ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ilçedeki tüm okullarda Belediyemizin temizlik ekipleri öğretim yılı boyunca görev yapacak...

Başkanımız Remzi Aydın, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın sağlıklı, hijyen koşullarda çağdaş eğitim imkanlarından faydalanması için gereken tüm desteği veriyoruz... İlköğretim öğrencilerimize Eyüplü kırtasiyelerde kullanmaları için 30 tl.’lik hediye kuponu dağıttık... Tüm ilk ve orta dereceli öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar diliyorum. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun” dedi.