Turnuvadaki Öğretmenlere Baklava İkramı

Başkanımız Remzi Aydın, Eyüp’te görevli öğretmenler arasında düzenlenen Spor Turnuvası’nı ziyaret etti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndaki Voleybol Turnuvası’na katılan öğretmenlerle sohbet eden, onlarla birlikte voleybol oynayan Aydın, turnuvada yarışan öğretmenlere başarılar diledi.

Öğretmenlere baklava ikramı da yapan Başkanımız Remzi Aydın, öğretmenlerin karşılaşmalarını izleyen çocuklarına da imza dağıttı ve çikolata hediye etti.

Turnuvaya Eyüp’teki okullarda görev yapan öğretmenler katılıyor. Belediyemiz ve İlçe Eğitim Müdürlüğü’nün, sağlıklı yaşam için sporun önemini vurgulamak ve ilçede görev yapan öğretmenler arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen Turnuva, futbol, voleybol ve masa tenisi olmak üzere 3 farklı kategoriden oluşuyor.

Futbol Turnuvasında toplam 22 takım Belediyemiz Alibeyköy SporTesisleri’nde, voleyboldaki 16 takım Cumhuriyet Ortaokulu’nda, masa tenisindeki 60 öğretmense Şehit Öğretmenler Ortaokulu’nda yarışıyor.

Turnuva sonunda, 1.’ye kupa, madalya, eşofman, 2.’ye kupa, madalya vespor ayakkabı, 3.’ye ise madalya ve gömlek hediye edilecek.

Kasımın ilk haftasında başlayan Turnuva’nın ödülleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde törenle sahiplerine kavuşacak.