YAPEX Fuarı'nda Eyüp Stantı'na Büyük İlgi…

Antalya ExpoCenter’da açılan 22’nci Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon (YAPEX) Fuarı’ndaki Belediyemizin Stantı büyük ilgi görüyor.

Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğü ve Kültür-Sosyal İşler Müdürlüğü’nün işbirliğinde açılan stanta yerli yabancı katılımcılar mutlaka uğruyor ve bilgi alıyor.

Belediyemizin gerçekleştirdiği restorasyon çalışmaları, halen devam eden projeler ve planlanan faaliyetlerin sergilendiği stantı gezen ziyaretçiler arasında üniversitede okuyan gençlerin yoğunluğu dikkat çekerken, özellikle değişik ülkelerden gelen misafirler de Eyüp Sultan stantında uzun süre incelemelerde bulunuyor.

Yapex Fuarı’ndaki stantımızı ziyaret edenlere verilen Belediyemiz kültür yayınları da ilgi odağı oluyor. Ziyaretçiler, Belediyemiz stantında gözlem yapıp bilgi aldıktan sonra hatıra fotoğrafı da çektiriyor. YAPEX Fuarı 16 Kasım Pazar günü sona erecek.