Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'da Gündem, Lelye-i Kadir Cami, park

Eyüpsultan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her Perşembe günü saat 20:23'te Facebook ve Instagram üzerinden canlı yayınlanan Eyüpsultan'da Gündem programında vatandaşların soruları cevaplandırıldı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı programda, yeni projelerden bahsedildi.

Yeşilpınar mahallesinde bulunan Lelye-i Kadir Cami'nin yanına park yapılması talebinin geldiği programda Başkan Remzi Aydın, park projesini şu sözlerle müjdeledi;

“Leyle-i Kadir Camisinin arkasına çocuk parkı projesini yeni onayladım. Arkadaşlarımız inşallah oyun parkını yapacaklar”