Belediye Meclisinin 05.04.2018 tarihinde yapılan 7. seçim dönemi 5. toplantı dönemi Nisan ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde yer alan Hukuk Komisyonunun 04.04.2018 tarih ve 131 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 131

RAPOR TARİHİ : 04.04.2018

İLGİ : Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 05.03.2018 tarih ve

5866 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yazısında; “Eyüpsultan Belediyesi ile Eyüpsultan Kültür Sanat Spor Eğitim ve Dayanışma Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi yardım edilmesi, spor ve sanat aktivitelerinde başarı gösteren kişilerin desteklenmesi için gerçekleştirilecek faaliyetlerde destek verilmesi düşünülmektedir.

Yukarıda bahsedilen düzenlenecek olan faaliyetlerde destek verilmesi ile ilgili Eyüpsultan Kültür Sanat Spor Eğitim ve Dayanışma Derneği ile karşılıklı protokol imzalanması için Belediye Başkanı Remzi AYDIN'a yetki verilmesi hususunda yazımızın Belediye Meclisi'ne havalesini arz ederim.”denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi, ihtiyaç sahibi kişilere ayni ve nakdi yardım edilmesi, spor ve sanat aktivitelerinde başarı gösteren kişilerin desteklenmesi için gerçekleştirilecek faaliyetlerde protokol kapsamındaki şartlarla destek verilmesi ile ilgili Eyüpsultan Kültür Sanat Spor Eğitim ve Dayanışma Derneği ile karşılıklı protokol imzalanması için Belediye Kanununun 75. maddesinin ( c) bendine göre Mahallin en büyük mülki idare amirinden izin almak kaydıyla Belediye Başkanı Remzi AYDIN'a yetki verilmesi komisyonumuzca oy çokluğu ile uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk Komisyonunun 04.04.2018 tarih ve 131 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oy çokluğu ile kabul edildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız