Belediye Meclisinin 10.05.2018 tarihinde yapılan 7. seçim dönemi 5. toplantı dönemi Mayıs ayı Meclis toplantısı 2. birleşiminin Komisyondan gelen raporlar bölümünde yer alan Hukuk ve Çevre Ortak Komisyonunun 09.05.2018 tarih ve 02 sayılı raporu Başkanlık Divanı tarafından Meclise hitaben okundu.

HUKUK VE ÇEVRE ORTAK KOMİSYON RAPORU

RAPOR NO : 02

RAPOR TARİHİ : 09.05.2018

İLGİ : Zabıta Müdürlüğünün 03.05.2018 tarih ve 11129 sayılı yazısı

KOMİSYON İNCELEMESİ

Zabıta Müdürlüğünün yazısında; “İlçemiz, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Söğüt Sokakta Salı günleri kurulmakta olan semt pazarının, pazar yeri kuruluş komisyonu üyelerinin oy birliği ile almış olduğu karar doğrultusunda Mimar Sinan Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde kurulması için yazımızın Meclise havalesini arz ederim.” denilmektedir.

KOMİSYON GÖRÜŞÜ

Komisyonumuz yapmış olduğu incelemeler neticesinde; Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Söğüt Sokakta Salı günleri kurulmakta olan semt pazarının Mimar Sinan Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde kurulması komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüş olup,

Takdiri meclise arz olunur.

KARAR :

Hukuk ve Çevre Ortak Komisyonunun 09.05.2018 tarih ve 02 sayılı raporu oylamaya sunuldu. Yapılan oylama neticesinde oybirliği ile kabul edildi.