istihdam,

Eyüpsultan Belediyesi Eyüpsultan İstihdam Merkezi’nin (ESİM)başlattığı “İstihdam Seferberliği” tüm hızıyla sürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, seçim döneminde açıkladığı “5 yılda 5 bin istihdam” sözünü yerine getiriyor ve Eyüpsultan’da yaşayan işsiz vatandaşlara umut olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi tarafından, Başkan Deniz Köken’in göreve geldiği Nisan 2019’dan itibaren toplam 2464 vatandaş işe yerleştirildi.

PANDEMİ SÜRECİNDE BİNİN ÜZERİNDE İSTİHDAM SAĞLANDI

Bugüne kadar binlerce iş görüşmesi yapan iş ve kariyer birimi, pandemi sürecinde de Eyüpsultanlı iş arayanları iş verenlerle buluşturmaya devam etti. Bu süre zarfında 1000’in üzerinde Eyüpsultanlı yeni iş sahibi oldu.

2020 yılı bitmeden Başkan Deniz Köken’in her yıl 1000 Eyüpsultanlıyı istihdam etme sözü de yerine geldi.

“TÜM BAŞVURULAR DEĞERLENDİRİLİYOR”

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eyüpsultan İstihdam Merkezi (ESİM) Sorumlusu Büşra Özdemir konuyla ilgili şunları söyledi:

“Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi’ne başvuru yapan bütün vatandaşların başvurusunu değerlendiriyoruz. Elimizde açık ilan başvurusu varsa yönlendirme sağlıyoruz. Tüm ilanları her gün mutlaka inceliyoruz. Sadece elimizdeki ilanlara değil bazen firmalarla görüşerek de istihdam imkânları yaratabiliyoruz”

“HER MESLEK GRUBU BİZE BAŞVURABİLİR”

“Haftalık yaklaşık 100 vatandaşımız bizi arayarak ya da direkt merkezimize gelerek kayıt bırakıyor. Daha çok güvenlik, depo, mutfak ve çay personeli, temizlik görevlisi, beden işçisi ve garsonluk gibi meslek grupları başvuruyor. Mühendis, hemşire veya farklı mesleklerden vatandaşlarımız da bize başvurabilir”

İŞ VE KARİYER BİRİMİNE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Eyüpsultan Belediyesi İstihdam Merkezi, Eyüpsultan'da ikamet eden ve iş arayan her vatandaşlarımıza hizmet veriyor. İş arayışında olan vatandaşlarımız 4401546 nolu telefondan bilgi alabilirler.

İş arayış sürecinin başlaması ve mülakat evresine geçiş için adayların Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi’nde bulunan merkezimize gelip öz geçmiş formu doldurmaları gerekiyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız