ambulans,

Eyüpsultan'da vatandaşlarla ilgili her konuya hassasiyetle yaklaşarak sorunlara çözüm üretmek adına çalışmalar sürdüren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken sağlık konularına da büyük önem veriyor.

Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan Belediyesinin sağlıkla ilgili yaptığı çalışmalarda, ilçe sakinlerine verilen hizmetleri de yakından takip ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi, 3 adet ambulansla aralıksız olarak Eyüpsultanlılara hizmet veriyor.

19 AYDA 5 BİN 961 KİŞİYE HİZMET VERİLDİ

Başkan Deniz Köken’in göreve geldiği günden itibaren, Eyüpsultan Belediyesi ambulanslarıyla farklı rahatsızlığı bulunan 5 bin 961 kişi sağlık kurumlarına taşındı.

Yine ambulanslarla, diyaliz hastası nakil/servis hizmetleri kapsamında 15 kişi düzenli olarak aralıksız haftanın 6 günü diyaliz için hastaneye götürülüyor. Hastanede uygulanan tedavi tamamlandığında tekrar evlerine bırakılıyorlar.

Ayrıca, yine Başkan Deniz Köken’in göreve geldiği günden bugüne kadar 13 bin 90 kişiye poliklinik hizmeti, 4 bin 928 kişiye ise evde bakım hizmeti verildi.