Başkan Deniz Köken liselilerle bir araya geliyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken "Liseliler Soruyor, Başkan Cevaplıyor" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ediyor, geleceğe dair nasihatlerde bulunuyor, talep ve önerilerini dinliyor.

Başkan Deniz Köken bu kez girişimcilik ve inovasyon semineri kapsamında Doğa Okulları Kemerburgaz Bilim Okulu’nun davetlisi olarak liseli gençlerle bir araya geldi.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide öğrencilerle tecrübelerini ve deneyimlerini paylaşan Deniz Köken, öğrencilere tavsiyelerde bulunup, sorularını yanıtladı.

HAYAT DÖRT SEÇENEKTEN İBARET DEĞİL”

Seminerde yaptığı konuşmada “hayatın dört seçenekten ibaret olmadığını vurgulayan Başkan Deniz Köken, "Hayat dört seçenekten ibaret değil ve böyle alışınca da zannediyoruz ki önümüze dört tane seçenek çıkar ve biz birisini seçeriz. Aslında böyle bir şey yok, çok daha fazla seçeneğimiz var. O yüzden ben test sistemine, sınav sistemine karşıyım. Çocuklar üniversitelerin peşinde değil, üniversiteler çocukların peşinde koştuğu gün bu ülke gelişmiş bir ülke ve büyük bir eğitim hamlesi başlatmış olacaktır. Üniversiteler sizleri gelip seçmelidir. Herkesin kendine has bir branşı olması lazım. Siz hayatınızı sadece bir üniversiteyi kazanmaya değil önümüzdeki 20 yılda kendinizi nerede görmek istiyorsanız ona göre ayarlamanız lazım. Bununla ilgili eğitim almak ve ona göre yatırım yapmak gerekir" dedi.

Seminer sonrası da okul bahçesinde uzun süre öğrencilerle konuşan Başkan Deniz Köken, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız