Başkan Deniz Köken kadın kuaförleriyle bir araya geldi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen bir programda, ilçede bulunan kadın kuaförleriyle bir araya geldi.

İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Ali Yalkın’ın da katıldığı programda kadın kuaförlerinin talepleri, sorunları ve verilecek destekler konuşuldu.

Başkan Deniz Köken programda yaptığı konuşmada, kadın kuaförlerinin bir anlamda insanlara terapi yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"İnsanlar kendilerini iyi hissetmek için ya kafelere gidiyorlar ya sahillere gidiyorlar ama en önemlisi sabah işe giderken kuaföre uğruyorlar. Kuaförden çıktıktan sonra işe gelişleri, iş yerinde insanlara davranışları, hizmetleri değişiyor. O yüzden terapistlerin işleri azalıyor. O sebeple bu işi önemsiyorum. Pandemi süresince de bir takım sıkıntıları beraber aşalım diye birkaç defa haberleştik. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacak. Aldığım bilgilere göre, pandemi nedeniyle geçmişe göre müşteri sayısı azalmış. Bunun da geçici bir şey olduğuna inanıyorum. Sorunları hep birlikte çözeceğiz inşaallah. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum"

İstanbul Kadın Kuaförleri ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yalkın ise yaptığı konuşmada, Başkan Deniz Köken ve ekibine, kuaför esnafına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yalkın, Başkan Deniz Köken’e teşekkür amacıyla bir de plaket takdim etti.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız