Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan Etkinlikleri, Hülasa Muhabbet, Bekçi Bekir,  Hacı Ali Konuk, Sinan Koşan

Eyüpsultan Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Zal Mahmut Paşa Camii avlusunda her akşam düzenlediği programlar ilgi odağı oluyor.

Salı akşamları düzenlenen “Hülasa Muhabbet” adlı program ise büyük beğeni topluyor.

Seksenler” dizisinde Bekçi Bekir rolünü canlandıran Hacı Ali Konuk’un, tiyatrocu Sinan Koşan'la birlikte gerçekleştirdiği “Hülasa Muhabbet”te Ramazan, Kadir gecesi ve Bayramın öneminden bahsedildi.

Eğlenceli sohbetiyle misafirlere keyifli anlar yaşatan Hacı Ali Konuk ve Sinan Koşan, anlattıkları tarihi hikayeler ve yaptıkları esprilerle bol bol alkış aldı.

Programda Konuk, çocukluk anılarındaki eski Ramazanları, o zamanların güzelliklerini ve samimiyetlerini izleyenlerle paylaştı.