Eyüpsultan, mahalle, fiziki tarama çalışmaları, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan’da bulunan 28 mahallede fiziki tarama çalışmaları devam ediyor.

Her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilecek olan fiziki tarama çalışmaları son olarak 3 Temmuz Çarşamba günü Çırçır Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Çırçır Mahallesi muhtarlık binası önünde başlayan çalışmalarda, 80 kişilik bir ekiple mahallenin ve sokakların röntgeni çekilirken, acil yenilenmesi gerekenler ve uzun vadede yapılacaklar tespit edildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Ekipler mahallelerin eksikliklerini yerinde görerek temizlik ve tadilat çalışmalarına başladı. Ayrıca mahalle sakinlerinin sorunlarını birebir dinleyerek anında müdahale etti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in saha ekipleriyle birlikte Yeşilpınar’dan başlattığı fiziki tarama çalışmaları, ilçedeki tüm mahallelerde devam edecek.