Eyüpsultan Belediyesi, Çocuk Kitapları Festivali, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları Festivali ilgi odağı oluyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından, Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kitap Sanatları Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen Çocuk Kitapları Festivali’ne ilgi her geçen gün artıyor.

HER GÜN YÜZLERCE ÇOCUK ZİYARET EDİYOR

Festival alanını her gün yüzlerce çocuk ziyaret ediyor. Çocuklar burada bir yandan sevdikleri yazarların birbirinden güzel kitaplarına erişme imkânı bulurken bir yandan da düzenlenen imza günlerinde, kitaplarını yazarlara imzalatıyorlar.

Ayrıca ünlü yazarlarla yaptıkları söyleşiler sırasında yazarlık konusunda nasihatler alıyorlar.

ÇOCUKLAR YAZARLARLA BULUŞUYOR

Çocuk Kitapları Festivali’nin 7. gününe yazarlar Bestami Yazgan, Mehmet Dikmen, Ali Ulurasba, Sadettin Turhan ve Mehtap Şenkaya konuk oldu. Yazarlar çocuklarla bol bol sohbet ederek kitaplarını imzaladılar.

Ayrıca festivalde Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı da bir konser verdi.

Festival alanında açılan “Dün Bugün Eyüpsultan Fotoğraf Sergisi” ise geçmişten günümüze tarihi dokusu ve sosyal yönleriyle Eyüpsultan’ı tasvir eden fotoğraflarıyla büyük beğeni topladı.