Deniz Köken: İBB, Yeşilpınar'da vatandaşı mağdur etmek üzere

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programına katıldı.

İlgili birim müdürlerinin de katıldığı programda hazırlanan yeni projeler, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Deniz Köken vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

“VATANDAŞLA ANLAŞMADAN ELEKTRİĞİ, DOĞALGAZI KESMEYE BAŞLAMIŞLAR”

Başkan Deniz Köken canlı yayında bir vatandaşın, Yeşilpınar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kentsel Dönüşüm çalışmalarının hangi aşamada olduğu ve yapılan değişikliklerle ilgili son durumun ne olduğu konusundaki sorusuna, "Yeşilpınar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi çalışma yapmaya kalktı ama vatandaş orada fena halde mağdur etmek üzereler. Vatandaşla anlaşmadan elektriği, doğalgazı kesmeye başlamışlar. Bir de metrekaresine yüksek bir bedel alıyor. O da yanlış oldu. 19 bin metrekare mevcut inşaat var, 128 bin metrekareye çıkarıyor. Vatandaştan yüzde 60 kesiyor ve 5 bin TL borçlandırıyor. O bölümdeki hesabı bende inceleyeceğim. Vatandaşlar sıkıntılı, vatandaşlarımızla temas halindeyiz. Bizim arkadaşlarımız ilgileniyor. Kendilerinden bilgi aldıkları zaman bilgi akışını doğru sağlayalım. Gerekirse bizde KİPTAŞ’la görüşeceğiz" sözleriyle cevap verdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız