Ubeydullah Sezikli'yle dillerden düşmeyen ilahiler

Ubeydullah Sezikli’yle dillerden düşmeyen ilahiler

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. İftar programları, söyleşiler, konserler ve çocuklar için eğlenceli aktivitelerin yanında teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu bu kez Tasavvuf Müziği’nin sevilen isimlerinden Ubeydullah Sezikli oldu.

Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

Eyüpsultan’da Ramazan ayı boyunca her gün birden fazla noktada gerçekleştirilen birbirinden önemli etkinliklerin yanında, binlerce vatandaş da iftar sofralarında ağırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen binlerce kişiyi her gün Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırında en güzel şekilde ağırlayan Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Kemerburgaz Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Bekir Develi'den İsrail ürünlerine boykot çağrısı

Bekir Develi’den İsrail ürünlerine boykot çağrısı

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu yazar ve televizyon programcısı Bekir Develi oldu. Gazze’de yaşanan insanlık dramına vurgu yapan Bekir Develi, bir kez daha İsrail ürünlerine boykot çağrısını yineledi.

Hatice Kübra Tongar “Ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor”

Hatice Kübra Tongar “Ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor”

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu aile danışmanı, yazar ve programcı Hatice Kübra Tongar oldu. Aile ve çocuk yetiştirme konusunda önemli konulara değinen Tongar, “Öyle bir çağ içerisinde yaşıyoruz ki ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor” dedi.

Gostivar'a “Eyüpsultan Kültür Evi” yapılacak

Gostivar’a “Eyüpsultan Kültür Evi” yapılacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok farklı noktasına da hizmet üretmeye devam ediyor. Balkan coğrafyasına kadar birçok yatırımı hayata geçiren Başkan Deniz Köken bu kez de çok önem verdiğini belirttiği “Gostivar Eyüpsultan Kültür Evi” projesini hayata geçireceği müjdesini verdi.

Çocuklar Ramazan'ın güzelliklerini Eyüpsultan'da yaşıyor

Çocuklar Ramazan’ın güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşıyor

On bir ayın sultanı Ramazan boyunca devam eden etkinliklerle çocuklar da bu ayın coşkusunu Eyüpsultan’da yaşıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin her hafta sonu birden fazla noktada gerçekleştirdiği etkinliklerle ilçede yaşayan tüm çocuklar Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla doyasıya eğleniyor.

Eyüpsultan'a Refhan Tümer Lisesi ve İlkokulu müjdesi

Eyüpsultan’a Refhan Tümer Lisesi ve İlkokulu müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Eyüpsultan'da eğitimden spora, sağlıktan günlük yaşama, her alanda yeni projeleri birer birer hayata geçiriyor. Alibeyköy’de bulunan Refhan Tümer Lisesi ve Refhan Tümer İlkokulu ile ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğü, ihalesinin tamamlandığı ve çok kısa süre sonra temellerinin atılacağı müjdesi verildi.

Fatih Çıtlak “Ramazan'da vaktinizi zayi etmeyin”

Fatih Çıtlak “Ramazan’da vaktinizi zayi etmeyin”

Eyüpsultan’da Ramazan her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirdiği Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez araştırmacı, yazar ve TV programcısı Fatih Çıtlak oldu. Çıtlak, Ramazan’ın ruhuyla ilgili keyifli bir  söyleşi gerçekleştirdi.

Ender Doğan'la İrfan Türküleri

Ender Doğan’la İrfan Türküleri

Eyüpsultan Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayında birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Osmanlı Park Ramazan Çadırında düzenlenen etkinlikler, Klasik Türk Müziği sanatçısı ve neyzen Ender Doğan konseri ile devam etti.

Ahmet Özhan'dan muhteşem konser

Ahmet Özhan’dan muhteşem konser

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor.

Prof. Dr. Mustafa Karataş'la “İnsan ve Kalp” üzerine söyleşi

Prof. Dr. Mustafa Karataş’la “İnsan ve Kalp” üzerine söyleşi

Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Park Ramazan Çadırı’nda düzenlediği etkinliklerin konuğu Prof. Dr. Mustafa Karataş oldu. “İnsan ve Kalp” konulu söyleşide Karataş, temiz bir kalbin önemine değinerek peygamber efendimizin üç önemli özelliğini anlattı.

Prof. Dr. Pişgin “Allah hidayet vasıtası olarak Kur'an'ı indirdi”

Prof. Dr. Pişgin “Allah hidayet vasıtası olarak Kur’an’ı indirdi”

Eyüpsultan Belediyesi bu Ramazan ayında da her gün binlerce vatandaşı iftar sofralarında buluştururken, kültürel etkinliklerle birbirinden önemli konukları ağırlıyor. Bu kapsamda Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Yasin Pişgin oldu.

İbrahim Sadri unutulmaz şiirleri yorumladı

İbrahim Sadri unutulmaz şiirleri yorumladı

Eyüpsultan’da vatandaşlar Ramazan ayının coşkusunu dolu dolu yaşıyor. Eyüpsultan Belediyesi her gün binlerce vatandaşı iftar sofralarında buluştururken, kültürel etkinliklerle vatandaşları birbirinden önemli isimlerle bir araya getiriyor. Bu kapsamda Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin bugünkü konuğu sunucu, şair ve tiyatrocu İbrahim Sadri oldu.

Hemşehri dernekleriyle gönül sofralarında buluşuyoruz

Hemşehri dernekleriyle gönül sofralarında buluşuyoruz

On bir ayın Sultanı Ramazan ayı her yıl olduğu gibi bu yıl da Eyüpsultan’da dolu dolu yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin hazırladığı programlarla Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler ağırlanıyor. Alibeyköy Osmanlı Park’ın içinde kurulan Osmanlı Park Ramazan Çadırı’nda farklı illerin dernekleri iftar sofralarında bir araya geliyor.

Ramazan Sohbetlerinin konuğu yazar Hayati İnanç oldu

Ramazan Sohbetlerinin konuğu yazar Hayati İnanç oldu

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde düzenlenen Ramazan Sohbetleri devam ediyor. Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli konukların ağırlandığı programın bu kez konuğu yazar Hayati İnanç oldu.

Her yaştan kitapsever kitap fuarında buluşuyor

Her yaştan kitapsever kitap fuarında buluşuyor

On bir ayın sultanı Ramazan ayı Eyüpsultan’da birbirinden önemli etkinlikler ve programlarla dolu dolu geçiyor. İftar programları, söyleşiler, konserler ve çocuklar için eğlenceli aktivitelerin yanında Zal Mahmut Paşa Külliyesi önünde açılan Kitap Fuarı da vatandaşların uğrak noktası oluyor. 60’ın üzerinde seçkin yayınevinin stant açtığı fuara her yaştan kitapsever yoğun ilgi gösteriyor.

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan'da da çölyak hastalarının yanında

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan’da da çölyak hastalarının yanında

Yardımlaşma ve dayanışmanın ayı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yapan Eyüpsultan Belediyesi, çölyak hastalarını da unutmuyor. Özel beslenme gereksinimi duyan çölyak hastalarına 3 ayda bir gıda desteği sunan Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayı için özel hazırlanmış glütensiz gıda paketlerini 171 Çölyak hastasına ulaştırdı.

Prof. Dr. Tufan Gündüz: Çanakkale'de ordu yenilmeyeceğini gösterdi

Prof. Dr. Tufan Gündüz: Çanakkale’de ordu yenilmeyeceğini gösterdi

Eyüpsultan’da Ramazan her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirdiği Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez Çanakkale Destanı’nın 109’uncu yıldönümü dolayısıyla tarihçi yazar Tufan Gündüz oldu. 

Eyüpsultanlılar Sami Özer konserinde buluştu

Eyüpsultanlılar Sami Özer konserinde buluştu

Eyüpsultan Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayında birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Osmanlı Park Ramazan Çadırında düzenlenen etkinlikler, Türk tasavvuf müziği sanatçısı Sami Özer konseri ile devam etti.

Osman Eğin'den kıssadan hisselerle keyifli bir söyleşi

Osman Eğin’den kıssadan hisselerle keyifli bir söyleşi

Eyüpsultan’da Ramazan her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirdiği Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez yazar Osman Eğin oldu. Eğin, hadis, ayet ve kıssadan hisselerle toplumsal yaşam ve insan ilişkileri üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız