Eyüpsultan Belediye Meclisi'nde Divan ve komisyon üyeleri seçildi

Eyüpsultan Belediye Meclisi’nde Divan ve komisyon üyeleri seçildi

Eyüpsultan Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisin ilk birleşiminde divan ve komisyon üyeleri seçildi. Yapılan seçimde meclis 1. başkan vekili 23 oyla özgür nemutlu, meclis 2. başkan vekili 24 oyla kıymet kaya koçak oldu.

Eyüpsultan'da yeni dönemin ilk meclisi toplandı 

Eyüpsultan'da yeni dönemin ilk meclisi toplandı 

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimin ardından yeni dönemin ilk meclisi Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen başkanlığında toplandı. Meclisin açılış konuşmasını yapan Başkan Özmen, “Eyüpsultan’a 5 yıl çok değerli, çok güzel hizmetler etme umudumuz, gayretimiz ve niyetimiz var. Bu umut, gayret ve niyeti boşa çıkarmayacak niteliği yüksek bir meclis yapımız var” dedi. 

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan'a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Ensari Konağı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Programda yaptığı konuşmada bu kadim şehre hizmet etme fırsatı bulmanın aslında seçilmiş insanlar olmak anlamına geldiğini dile getiren Başkan Özmen, “Ama seçilmiş olmak demek bir imtiyaz değil çok ağır bir mesuliyet. Allah’ın izniyle mahcup olmadan, mahcup etmeden Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” dedi.

Dilenci kadının üzerinden çıkan para şaşırttı

Dilenci kadının üzerinden çıkan para şaşırttı

Eyüpsultan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Ramazan Bayramı’nda da aralıksız sürdürüyor.  Bayram sabahı Eyüp Sultan Camii çevresinde yapılan uygulamada şüpheli hareketler sergileyen H.G. isimli kadının üzerinde yaklaşık 23 bin TL para bulundu.

Eyüpsultan Belediyesi önünde coşkulu kalabalık

Eyüpsultan Belediyesi önünde coşkulu kalabalık

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, devir teslim töreniyle görevi devraldıktan sonra Belediye Hizmet Binası önünde Eyüpsultanlılarla ve belediye personeliyle bir araya geldi. Kendisini karşılamaya gelen coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Özmen, “Daha yolun başındayız, gidecek çok yolumuz var. Ekrem Başkanımızla birlikte yola çıkarken tam yol ileri demiştik, tam yol ileri asıl şimdi başlıyor” dedi. 

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen personelle bayramlaştı

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen personelle bayramlaştı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen belediyenin yemekhanesinde düzenlenen programda personelin Kadir Gecesini ve bayramını kutladı. Devir teslim töreniyle görevi devralan Başkan Özmen, kamuda devamlılığın esas olduğuna dikkat çekerek, “Belediye yönetimi olarak ve yönetimi temsil eden Belediye Başkanı olarak eşitlik, adalet ve hukuk ekseninde sizinle 5 yıl çalışacağımı bugünden bilmenizi isterim” dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.

Ömer Karaoğlu unutulmayan ezgilerini seslendirdi

Ömer Karaoğlu unutulmayan ezgilerini seslendirdi

On bir ayın sultanı Ramazan’ın sonlarına yaklaşırken, Eyüpsultan’da vatandaşlar her akşam birbirinden önemli isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu unutulmaz besteleri ve yıllardan dillerden düşmeyen ezgileriyle Ömer Karaoğlu oldu.

Necmettin Nursaçan “Ramazan Ayı'nda imanınızı yenileyin”

Necmettin Nursaçan “Ramazan Ayı’nda imanınızı yenileyin”

On bir ayın sultanı Ramazan’ın yarısını geride bırakırken, Eyüpsultan’da vatandaşlar her akşam birbirinden önemli isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nin avlusunda teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan oldu.

Ubeydullah Sezikli'yle dillerden düşmeyen ilahiler

Ubeydullah Sezikli’yle dillerden düşmeyen ilahiler

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. İftar programları, söyleşiler, konserler ve çocuklar için eğlenceli aktivitelerin yanında teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu bu kez Tasavvuf Müziği’nin sevilen isimlerinden Ubeydullah Sezikli oldu.

Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

Kemerburgazlılar dev iftar sofrasında buluştu

Eyüpsultan’da Ramazan ayı boyunca her gün birden fazla noktada gerçekleştirilen birbirinden önemli etkinliklerin yanında, binlerce vatandaş da iftar sofralarında ağırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen binlerce kişiyi her gün Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırında en güzel şekilde ağırlayan Eyüpsultan Belediyesi, bu kez Kemerburgaz Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Bekir Develi'den İsrail ürünlerine boykot çağrısı

Bekir Develi’den İsrail ürünlerine boykot çağrısı

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu yazar ve televizyon programcısı Bekir Develi oldu. Gazze’de yaşanan insanlık dramına vurgu yapan Bekir Develi, bir kez daha İsrail ürünlerine boykot çağrısını yineledi.

Hatice Kübra Tongar “Ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor”

Hatice Kübra Tongar “Ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor”

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşlar Eyüpsultan’da birbirinden güzel etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. Teravih namazı sonrası Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirilen Ramazan Sohbetleri programının konuğu aile danışmanı, yazar ve programcı Hatice Kübra Tongar oldu. Aile ve çocuk yetiştirme konusunda önemli konulara değinen Tongar, “Öyle bir çağ içerisinde yaşıyoruz ki ailede de safları sıklaştırmamız gerekiyor” dedi.

Gostivar'a “Eyüpsultan Kültür Evi” yapılacak

Gostivar’a “Eyüpsultan Kültür Evi” yapılacak

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok farklı noktasına da hizmet üretmeye devam ediyor. Balkan coğrafyasına kadar birçok yatırımı hayata geçiren Başkan Deniz Köken bu kez de çok önem verdiğini belirttiği “Gostivar Eyüpsultan Kültür Evi” projesini hayata geçireceği müjdesini verdi.

Çocuklar Ramazan'ın güzelliklerini Eyüpsultan'da yaşıyor

Çocuklar Ramazan’ın güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşıyor

On bir ayın sultanı Ramazan boyunca devam eden etkinliklerle çocuklar da bu ayın coşkusunu Eyüpsultan’da yaşıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin her hafta sonu birden fazla noktada gerçekleştirdiği etkinliklerle ilçede yaşayan tüm çocuklar Hacivat – Karagöz, Meddah, kukla gösterileri, masal dinletileri, çocuk tiyatroları ve birbirinden heyecanlı yarışmalarla doyasıya eğleniyor.

Eyüpsultan'a Refhan Tümer Lisesi ve İlkokulu müjdesi

Eyüpsultan’a Refhan Tümer Lisesi ve İlkokulu müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken Eyüpsultan'da eğitimden spora, sağlıktan günlük yaşama, her alanda yeni projeleri birer birer hayata geçiriyor. Alibeyköy’de bulunan Refhan Tümer Lisesi ve Refhan Tümer İlkokulu ile ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğü, ihalesinin tamamlandığı ve çok kısa süre sonra temellerinin atılacağı müjdesi verildi.

Fatih Çıtlak “Ramazan'da vaktinizi zayi etmeyin”

Fatih Çıtlak “Ramazan’da vaktinizi zayi etmeyin”

Eyüpsultan’da Ramazan her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu yaşanıyor. Eyüpsultan Belediyesi’nin Zal Mahmut Paşa Külliyesi’nde gerçekleştirdiği Ramazan Sohbetlerinin konuğu bu kez araştırmacı, yazar ve TV programcısı Fatih Çıtlak oldu. Çıtlak, Ramazan’ın ruhuyla ilgili keyifli bir  söyleşi gerçekleştirdi.

Ender Doğan'la İrfan Türküleri

Ender Doğan’la İrfan Türküleri

Eyüpsultan Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayında birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Osmanlı Park Ramazan Çadırında düzenlenen etkinlikler, Klasik Türk Müziği sanatçısı ve neyzen Ender Doğan konseri ile devam etti.

Ahmet Özhan'dan muhteşem konser

Ahmet Özhan’dan muhteşem konser

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyarı Eyüpsultan’da vatandaşlara Ramazan ayının coşkusunu yaşatmak ve Ramazanı maneviyatına uygun olarak geçirebilmelerini sağlamak için birbirinden özel etkinliklere imza atıyor.

Prof. Dr. Mustafa Karataş'la “İnsan ve Kalp” üzerine söyleşi

Prof. Dr. Mustafa Karataş’la “İnsan ve Kalp” üzerine söyleşi

Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Park Ramazan Çadırı’nda düzenlediği etkinliklerin konuğu Prof. Dr. Mustafa Karataş oldu. “İnsan ve Kalp” konulu söyleşide Karataş, temiz bir kalbin önemine değinerek peygamber efendimizin üç önemli özelliğini anlattı.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız