Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü altın madalyaya doymuyor

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, Kırklareli'nde yapılan Bölgesel Kros Ligi’nden altın ve bronz madalyayla döndüler.

Yurt genelinden farklı kulüplerden yaklaşık 250 sporcunun altın madalya için mücadele ettiği Bölgesel Kros Ligi 1. Kademe Yarışmaları’nda, rakipleri karşısında üstün performans sergileyen Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü sporcuları bireyselde 1 altın madalya, takımlar halinde ise bir altın ve bir bronz madalya kazandılar.

U14 Kızlar Kategorisi’nde mücadele eden Seren Şabanfakı 1’inci olarak altın madalya kazandı.

Yine U14 Kızlar Kategorisi’nde, Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü Kız Takımı 1’incilik kazandı.

U14 Erkekler Takımı ise 4’üncü olarak olarak bronz madalya kazandı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, başarıdan başarıya koşan genç sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.