Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü ilk kongresini yaptı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından 2020 yılı Aralık ayında kurulan Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü'nün 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan ilk olağan kongre kurucu üyeler Başkan Deniz Köken, Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, Başkan Yardımcısı İsmail Uysal, kulüp sekreteri Eyüpsultan Belediyesi Spor Koordinatörü Ramazan Yaşlı, sayman Kızılay Eyüpsultan Şubesi Eski Başkanı Hakan Nergis ve üyeler Meclis Üyesi Mürsel Tekneci ile iş insanı Ali Süleymanoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Kongrede oy birliği ile kulüp başkanlığına Ramazan Yaşlı seçilirken, Başkan Vekili Eyüp Güler, sekreter Mehmet Usda, sayman Ersin Akkemik, üye Arzu Çambel Okutan, üye Nur Kürkçü, üye Ercan Acar, üye Fatih Sipahi ve üye Hasan Aytekin oldu.

ÜRETEN VE SORGULAYAN BİREYLER YETİŞTİRECEK

Eyüpsultan Belediyesi Spor Kulübü; sporun eğitim, kültür ve sanat ile iç içe olduğu bir ortamda, öğrencinin bilimsel yöntemler ile eğitildiği, var olan potansiyelini ortaya çıkmasına olanak sağlayan, üreten ve sorgulayan bireyler yetiştirecek.

Kulüpte kısa vadede; okçuluk, karate, atletizm, basketbol, tenis ve hentbol branşlarında faaliyete başlayacak olup, uzun vadede ise jimnastik, kano, yüzme, bisiklet, taekwondo, oryantiring, masa tenisi, boks, kürek, voleybol branşlarında faaliyetleri sürdürülmesi hedefleniyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız