Eyüpsultan Belediyesi, Karşılama – Yönlendirme personeli

Eyüpsultan Belediyesi personeli, Başkan Deniz Köken’in güler yüzlü hizmet prensibiyle hizmet veriyor.

Bu doğrultuda görevlendirilen Karşılama – Yönlendirme personeli belediye hizmet binasına gelen vatandaşları güler yüzle karşılıyor.

Başkanlık binası girişinde bir, hizmet binası girişinde iki olmak üzere her gün üç personel Karşılama – Yönlendirme görevi yapıyor.

Eyüpsultan Belediyesi’ne herhangi bir işlem yaptırmak için gelen vatandaşları kapıda öncelikle güler yüzleriyle Karşılama - Yönlendirme personeli karşılıyor.

Karşılama ile görevli personel gelen vatandaşlara işlem yaptıracağı birime yönlendirme konusunda yardımcı oluyor ve lokum ikramında da bulunuyor.

Bu arada Karşılama – Yönlendirme personeli yaşlı ya da yürüme zorluğu çeken vatandaşlara da refakat ediyor.