Eyüpsultan Belediyesi'nin Gıda Kolisi Yardımı 22 Bine Ulaştı

Eyüpsultan Belediyesi’nin küresel çapta bir krize yol açan Koronavirüsle mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için başlattığı gıda kolisi yardımı artarak devam ediyor.

Vatandaşların bu süreçte mağdur olmaması adına çalışmalarına aralıksız devam eden Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün, 5 Nisan tarihinde başlattığı gıda kolisi yardımı 22 bine ulaştı.

ERZAKLAR, 4 BÖLGEYE AYRILAN EKİPLER TARAFINDAN DAĞITILIYOR

Ramazan ayının ilk günlerinde başlayan, içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak kolileri dağıtımı, vatandaşlara daha hızlı bir şekilde ulaşması için 4 bölgeye ayrılan ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Dağıtımına köylerden başlanan ardından mahallelerle devam eden gıda kolileri, ilçede bulunan esnafa destek olmak amacıyla daha önce berber, kahvehane, minibüs ve taksici esnafına verilmişti.

100 AİLEYE GLUTENSİZ GIDA PAKETİ

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ayrıca glutensiz beslenmek zorunda olan çölyak hastalarını da unutmamış, onlara da glutensiz gıda paketlerini ulaştırmıştı. Gelen talepler doğrultusunda 100 aileye glutensiz gıda paketi verildi.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız