Eyüpsultan Belediyesi, hizmet, fen işleri

Eyüpsultan Belediyesi birimleri ilçe genelinde aralıksız olarak hizmetlerini sürdürüyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken öncülüğünde hız kesmeden hizmet üreten belediye ekipleri, vatandaşın huzuru ve konforlu yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalışıyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede vatandaşlardan gelen talepler ve yapılan saha çalışmalarında belirlenen noktalara merdiven, duvar, kaldırım imalatı gibi çalışmalar yapıyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Evlecibaba Tekke Sokak, Akşemsettin Mahallesi Fatih Sokak, Karadolap Mahallesi Örgü ve Filiz Sokak, İslambey Mahallesi Fulya Sokak ve Şakayık Sokak, Emniyettepe Mahallesi Meydanı ile Düğmeciler Mahallesi Gürgen Sokak’ta merdiven imalatı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bunun yanında; Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi Merkez Camii kaldırım yapım çalışması, İslambey Mahallesi Fulya Sokak’ta duvar yapım çalışması ve Kızılmescit Camii avlusuna granit yapım çalışması da ekiplerin yaptıkları hizmetler arasında bulunuyor.

Eyüpsultan ilçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son çalışmalarda 97 metretül merdiven imalatı yapmış oldu.

Çalışmalar, ihtiyaç olan bölgelerde ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda oluşturulan iş programı dahilinde devam ediyor.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız