Kaymakamlık Kros Koşusu, Eyüpsultan Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı

Eyüpsultan Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Kaymakamlık Kros Koşusu, Göktürk Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru'nda öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütcü’nün yanı sıra, İlçe Gençlik Spor Müdürü Selatiin Temiz, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak, Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Koordinatörü Hayrettin Yazıcı, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

6 KATEGORİDE 30 OKUL VE 200 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Eyüpsultan ilçesinde bulunan okullar arasında düzenlenen koşuda toplam 6 kategoride, 30 okul ve 200 öğrenci yarıştı.

Küçük kız- küçük erkek, yıldız kız- yıldız erkek, genç kız- genç erkek kategorilerinde yarışan ve dereceye giren öğrenciler ödüllerini Murat Öğütcü, Mehmet Irmak ve Hayrettin Yazıcı’nın elinden aldı.