İslambeyli gençlerden Başkan Deniz Köken'e meşaleli karşılama

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in “Salın sepetleri, alın çiçekleri” sloganıyla başlattığı fesleğen dağıtımı tüm hızıyla devam ediyor.

Fesleğen dağıtımı bu kez İslambey Mahallesi’nde devam etti.

Başkan Deniz Köken İslambey Mahallesi’ne geldiğinde mahallenin gençleri, üzerinde Başkan Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu’nun resimlerinin bulunduğu, “Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz” yazılı pankartı açarak ellerinde meşalelerle karşıladılar.

Mahallede cadde cadde, sokak sokak gezen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, vatandaşlara fesleğen dağıttı.

Balkonlardan ve pencerelerden sarkıtılan sepetlere tek tek fesleğen koyan Başkan Deniz Köken, mahalle esnaflarına ve yolda karşılaştığı vatandaşlara da fesleğen vererek yüzlerini güldürdü.

Fesleğen dağıtımına AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu da eşlik etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fesleğen dağıtımı haftanın belirli günlerinde farklı mahallelerde devam ediyor.

Eyüpsultan'ın tüm mahallelerinde 40 bin adet fesleğen dağıtımı yapılacak.