Karadolap Parkına yürüyüş parkuru müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” isimli programa katıldı.

İlgili birim müdürlerinin de katıldığı programda hazırlanan yeni projeler, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Deniz Köken vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.

Başkan Deniz Köken canlı yayında bir vatandaşın, Karadolap Parkı’na, Yeşilpınar Bölge Parkı’ndaki gibi yürüyüş parkuru yapılması talebi üzerine, “Tamam yapalım İnşallah” cevabını verirken, Yeşilpınar Bölge Parkı iç dizayn çalışmasının ne zaman başlayacağı yönündeki soruyu ise, “Bir anda bütün parkı yıkıp yeniden başlayamayız. Ama kademe kademe çalışma yaparak 2022’de, otoparkıyla, üniteleriyle beraber bitiririz inşaallah. Projesini yeniliyoruz, ondan sonra hizmete sunacağız” şeklinde yanıtladı.