Eyüpsultan, Fiziki Tarama Çalışmaları, Eyüpsultan Belediyesi

Eyüpsultan’da bulunan 28 mahallede “Fiziki Tarama Çalışmaları” tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi saha tarama ekipleri bugün Nişanca Mahallesi’nde çalışmalar gerçekleştirdi. Nişanca Mahallesi cadde ve sokakları süpürülüp yıkandı, kaldırımlar yenilenerek boyandı, mahallenin acil acil çözülmesi gereken sorunları ve uzun vadede yapılacaklar tespit edildi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tarafından başlatılan ve her hafta salı, çarşamba, perşembe günleri devam eden temizlik ve tadilat çalışmaları bugüne kadar Rami Yeni, Kemerburgaz Mimar Sinan, İslambey, Nişanca , Topçular, Rami Cuma, Defterdar, Silahtarağa, Sakarya, Düğmeciler, Esentepe, Emniyettepe, Güzeltepe, Alibeyköy, Çırçır, Yeşilpınar, Karadolap ve Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

80 KİŞİLİK SAHA EKİBİYLE ÇALIŞILIYOR

26 Haziran’da Yeşilpınar Mahallesinde başlayan çalışmalara devam ediliyor. 80 kişilik saha ekibi, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek anında müdahale ediyor ve bulunan sorunları gideriyor, uzun vadede yapılacakları tespit ediliyor.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyerek ilgili müdürlüklere ileten saha ekipleri; vatandaşın huzur, refah ve güven içerisinde yaşayabilmesi için mahalleyi adım adım gezerek tüm aksaklıkları belirliyor.

Tüm cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan sorunların giderildiği ve ilçedeki olumsuzlukların birebir gözlemlenerek ortadan kaldırıldığı “Fiziki Tarama Çalışmaları”, her hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri farklı mahallelerde devam edecek ve gün boyu sürecek.

Eyüpsultan'a Değer Katan Markalarımız