Eyüpsultan Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Cem Tınaz

Eyüpsultan Belediyesi, kendi bünyesinde çalışan öğretmenlerin gelişimi için eğitimlere devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kılavuz Akademi, öğretmen gelişim programları kapsamında belediyede görev yapan spor öğretmenlerine Türkiye’de Sporu Yönetmek' semineri verdi.

Eğitmenlerin verimliliklerini artırmak, öğrencilerin daha iyi anlaşılması ve farkındalığın artmasını sağlamak amacıyla yapılan seminerlerin bu ayki konuğu Bilgi Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cem Tınaz oldu.

HER AY DEVAM EDECEK

Cem Tınaz, katılımcılara “Türkiye’de Sporu Yönetmek ve Spor Yönetiminde Eğitmenlerin Rolü” konularında bilgiler aktardı.

Tınaz, ayrıca spor öğretmenlerine yönelik bu tür eğitimlerin çok faydalı olduğunu ve özellikle belediye bünyesinde görevli öğretmenlerin spora yönelik yaptıkları çalışmaların insanlara bizzat fayda sağladığı için çok değerli olduğunu dile getirdi.

Kılavuz Akademi Öğretmen Gelişim Programları kapsamında gerçekleşen seminerler yıl boyunca her ay devam edecek.

Seminerler, Bilgi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilecek.